DJ pentru nunta – avantaje si dezavantaje

A sosit momentul mult asteptat in care va veti uni destinele si veti petrece o zi si o noapte, sau poate mai mult, alaturi de cei dragi. Ati ales sala pentru marele eveniment, ati ales tinutele, v-ati hotarat asupra fotografului, insa singura problema ramasa este muzica. Chiar daca a ramas ultima pe lista, asta nu inseamna ca este mai putin importanta. Dimpotriva, muzica va transforma evenimentul atat de mult asteptat fie intr-un esec, fie intr-o petrecere de neuitat.
Prin urmare, nu trebuie sa uitati ca cel mai important rol in aceasta noapte magica il are muzica. Daca muzica este pe placul invitatilor si ii ridica in picioare, la dans, atunci puteti spune fara retineri ca ati avut un eveniment minunat. Insa, daca muzica nu este aleasa cum trebuie, veti fi putin dezamagiti a doua zi dimineata de evenimentul desfasurat. Asadar, trebuie sa va decideti ce veti alege, DJ sau formatie.

Avantaje si dezavantaje DJ nunta

dj-nuntaInainte de a va decide asupra alegerii DJ-ului, este foarte important sa cantariti avantajele si dezavantajele acestei alegeri. Principalul avantaj al alegerii de DJ pentru nunta este acela ce va va costa mai putin si exista sanse mari sa primiti reduceri la incheierea contractului cu decoratiuni, filmare sau foto intrucat DJ colaboreaza cu diverse astfel de firme si va pot oferi un pachet complet la un super pret. De asemenea, un DJ va face trecerea de la un stil de muzica la un altul, fara probleme, dintr-un singur buton, spre deosebire de o formatie. Desigur, daca aveti majoritatea invitatilor tineri, acestia vor aprecia mult mai mult un DJ pentru nunta, decat o formatie. Aceasta alegere va poate oferi o mai mare siguranta in ceea ce priveste atmosfera incendiara din seara respectiva, avand asigurata muzica fara intreruperi pe fundal, evitand astfel pauzele neplacute. Dincolo de partile bune, dezavantajele alegerii unui DJ pentru eveniment includ lipsa muzicii live si posibila lipsa de experienta sau de profesionalism a Dj-ului, ceea ce poate duce la un eveniment nereusit. De aceea, este foarte important sa va consultati si cu alte cupluri in alegerea muzicii, pentru a evita astfel de situatii. Asigurati-va ca DJ-ul pentru nunta stie cu exactitate ce fel de petrecere va doriti, este informat foarte bine cu privire la detalii, locatie, data si ora evenimentului. Daca toate detaliile sunt bine punctate, atunci nu aveti de ce sa va ingrijorati, evenimentul va fi unul de vis, conform asteptarilor voastre.

Leave a Reply