Unde sa ne reparam laptopul de la ACER ?

Daca laptopul dumneavoastra Acer ruleaza lent sau nu mai functioneaza deloc, noi va putem ajuta. Nu exista nici un motiv pentru care ar trebui sa cumparati un nou laptop Acer atunci cand exista posibilitaea de a face upgrade si de a va rezolta problema actuala fara costuri mari. Iata cateva din serviciile de reparatii laptop Acer pe care le gasiti la onlaptop.ro. NOi va ajutam sa economisiti bani, alegand service laptop Acer, in loc sa va cumparati un laptop nou cu bani mai multi.

Mufa de alimentare pe laptop Acer

Laptopul dumneavoastra Acer merge doar pe baterie sau simtiti ca este o problema cu alimentatorul sau cu mufa de alimentare? In general mufele de alimentare de pe majoritatea laptopurilor nu sunt extrem de bine prinse de placa de baza, motiv pentru care pot ceva in timp, chiar daca sunt laptopul este utilizat in mod normal, nu excesiv. La onlaptop.ro reparam mufe de alimentare si ne ocupam de service si inlocuire alimentatoare pentru laptopuri Acer.

Display Acer si Backlight

S-a stricat displayul? Imaginea palpaie? Laptopul dumneavoastra Acer booteaza dar dupa o vreme se innegreste? Nici o problema! Noi va putem ajuta. Fie ca exista o problema interna cu displayul de laptop Acer, fie ca suprafata este zgariata, ca backlight-ul este defect sau ca nu exista functia de afisare, noi vom rezolva problema.

Invertor

Laptopul dumneavoastra Acer flicare si are o imagine slaba? Invertorul este cel care controleaza pornirea si poate fi de vine pentru o asemenea problema.

Supraincalzire

Ati observat ca laptopul dumneavoastra Acer se incalzeste foarte tare si apoi dintr-o data se inchide singu? E posibil sa fie necesar sa verificati sistemul de racire. De fapt, pentru acest lucru puteti aduce echipamentul la service laptop Acer si noi vom efectua aceasta operatiune astfel incat sa scapati de simptomele nedorite. In plus, tretbuie sa subliniem ca astfel de reparatii sunt ieftine, costa putin si va salveaza de a cheltui mai mult ulterior cu o eventuala defectiune la placa de baza.

Placa de baza Acer

Efectuam reparatii pentru orice problema a placii de baza, ca urmare a scurgerii vreunui lichid inauntru sau din cauza supratensiunii. Placile de baza sunt componente principale care controleaza urmatoarele piese hardware: audio, video, pornirea, porturile usb, firewire, tastatura/ touchpad-ul. Daca intampinati probleme cu oricare dintre aceste componente ati putea avea o problema la placa de baza. Pentru un diagnostic corect va rugam sa ne contactati la service laptop Acer. Oferim garantie pentru orice tip de reparatie.

Leave a Reply